Kultúra
HírTV

Három origós is Simicska tévéjéhez igazol

Szalay Dániel
Szalay Dániel

2017. 04. 27. 17:09

Korábban a témában:

11 ember igazol vagy igazolt ezekben a napokban a HírTV-hez, közülük 3 az Origótól – tudta meg a 24.hu.

A HírTV-nél folytatja karrierjét Susánszki Bence, aki legutóbb az Origónál volt csoportvezető, azt megelőzően a Story4 tévécsatornánál dolgozott. Susánszki a megújult Riasztás című bűnügyi műsor egyik szerkesztő-riportereként folytatja pályafutását. Ugyancsak az Origóból érkezik a csatornához Fazekas Pálma szerkesztő, aki a Reggeli járat című műsor egyik felelős szerkesztője lett. A korábban az Origo munkatársaként dolgozó Láng Balázs az Egyenesen Kálmán Olgával egyik szerkesztője lett a műsor indulásakor. (Az Origónál komoly elvándorlási hullám zajlik már hetek óta.)

Szintén a HírTV-hez megy május 1-jétől Oroszi Babett, aki legutóbb az RTL Híradó riportere volt, azt megelőzően a Hír24-nél (a mai 24.hu elődjénél), illetve az Átlátszónál dolgozott, és Simicska Lajosról, a HírTV tulajdonosáról is nem egy alkalommal közölt oknyomozó anyagokat. Oroszi Babett a HírTV Híradójának szerkesztő-riportere lesz. Ahogyan a HírTV Híradójának szerkesztő-riportereként folytatja munkáját Pusztai Balázs, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának volt szerkesztője is.

Kaszonyi Nóra, az ATV volt szerkesztő-riportere már munkába is állt az Egyenesen Kálmán Olgával egyik szerkesztőjeként. Kalmár László, az EchoTV szerkesztő-riportere a HírTV Newsroom című műsorának egyik szerkesztőjeként folytatja karrierjét. Kovács Gábor, az Euronews volt szerkesztője a Newsroom egyik felelős szerkesztője lett. Végh Tamás, az MTVA-hoz tartozó hirado.hu volt főszerkesztője Kálmán Olga műsoránál kezdett dolgozni szerkesztőként.

Simor Dániel, aki korábban az ATV-nél volt riporter, a Riasztás című bűnügyi magazin szerkesztő-riportere lett. Beck Nóra (korábban TV2 és MTV) szintén a Riasztás felelős szerkesztője lett. (Ennek a műsornak lett a műsorvezetője az ATV-től érkező Péterfi Judit.)

A fenti teljes névsort megerősítette a 24.hu-nak Tarr Péter, a HírTv vezérigazgató-helyettese is.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Male doctor working on desk with laptop computer and paperwork on his desk. Medical concept by doctor on computer in office with stethoscope over hospital background.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.