Kultúra

Megvan, hogy ki játszhatja Freddie Mercuryt a Queen-filmben

Egy fiatal, de roppant tehetséges színészre esett a készítők választása.

A valaha volt legfantasztikusabb brit énekest megformálni nem kis kihívás, márpedig ezt vállalta be Rami Malek, aki a Deadline értesülései szerint hivatalosan is megkapta a régóta rebesgetett, majd hosszas huzavona után most zöld utat kapó Queen-film főszerepét.

Rami Malek lesz Freddie Mercury a Queen-moziban. Fotó: WENN.com
Rami Malek lesz Freddie Mercury a Queen-moziban. Fotó: WENN.com

Ráadásul a Mr. Robot című hackeres drámasorozatban nyújtott alakításáért Golden Globe-ra jelölt és Emmy-díjjal jutalmazott színész bejelentése Freddie Mercury megformálójaként még nem minden, ugyanis mostanra az is eldőlt, hogy

a Queen-mozi címe stílusosan Bohemian Rhapsody lesz és a produkciót nem más fogja rendezni, mint a Közönséges bűnözőket és a legtöbb X-Men filmet is jegyző Bryan Singer.Mindemellett egyelőre annyit tudni a filmről, hogy a 20th Century Fox és New Regency stúdiópáros közös boszorkánykonyhájában készül, a producere pedig Graham King lesz.

A Bohemian Rhapsody produkciójának beindulása több éves szenvedéstörténetnek tesz a végére pontot, merthogy korábban a Sony is próbálkozott egy ilyen film tető alá hozásával, csakhogy az a projekt aztán végleg meghiúsult. Mint emlékezetes, ez lett volna az a verzió, amelyben előbb Sacha Baron Cohen, majd az ő visszalépését követően Ben Whishaw játszotta volna a Queen legendás frontemberét, csakhogy aztán a folyamatos “kreatív nézetkülönbségek” miatt a Sony utóbb feladta az egészet és inkább eladta a jogokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik