Kultúra

Látványos ugrabugrával és penge akciókkal hergel az Assassin’s Creed új trailere

A kedvcsinálóban Michael Fassbender visszautazik az időben, hogy szuperorgyilkos váljék belőle.

A májusban megjelent első trailert követő hosszas hallgatás, továbbá a második rész kissé korai beharangozása után a produkciót forgalmazó 20th Century Fox a mai napon váratlanul közzétette az Assassin’s Creed második előzetesét, illetve a mozi végleges poszterét, amelyen a főhőst alakító Michael Fassbender filmbeli arcait láthatjuk.

20th Century Fox
20th Century Fox

A mozi cselekménye szerint a Fassbender által megformált Callum Lynch nevű főhőst egy nap titokzatos alakok elrabolják, majd az előzetesben is látható Animus nevű spéci gépre csatlakoztatják, amelyen keresztül újra átélheti az őrá megszólalásig hasonlító őse, Aguilar emlékeit. Ezt követően a civilben amúgy egyszerű pincér Lynch számára is világossá válik, hogy azért választották éppen őt, mert a felmenőjének bőrébe bújva megtalálhatja azt a felbecsülhetetlen értékű, de elveszett műtárgyat, amely után a fogva tartói ácsingóznak.

Az ugyancsak Fassbender főszereplésével forgatott Macbethet is jegyző Justin Kurzel rendezésében készülő játékadaptációban az egyaránt Oscar-díjas Marion Cotillard és Jeremy Irons, továbbá Ariane Labed, Michael Kenneth Williams és a háromszoros Golden Globe-jelölt Brendan Gleeson játsszák a fontosabb mellékszereplőket.

Az Assassin’s Creed december 29-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik