Kultúra

Nemcsak dögös, de durva is a Westworld új előzetese

Az év sorozata cím favoritjaként közelgő szériához az ütős trailer mellett egy menő poszter is megjelent.

Ahogy közeleg az októberi premier, úgy kezd beelehúzni az HBO és egyre klasszabb anyagokkal promótálja a Westworld című robotos westernsorozatát, amelyet J.J. Abrams és Christopher Nolan fivére, Jonathan Nolan producerál. Az 1973-ban bemutatott Feltámad a vadnyugat című film tévés feldolgozásához a júniusi teaser trailer és az augusztusi első előzetes után nemrégiben néhány dögös kép érkezett, mígnem most megjelent a második trailer, amelyhez a széria hivatalos poszterét is hozzácsapták.

HBO
HBO

A jövőben játszódó történet középpontjában egy ultramodern élménypark áll, ahol a gazdag vakációzók a rég letűnt vadnyugat korába csöppenve szórakozhatnak kedvükre. A cselekmény ott fog beindulni, hogy egy múltidéző kalandra befizető milliomos csoportnál csúnyán beüt majd a krach, miután a park szereplőit alakító androidok egyike, a szimplán csak A sötét ruhás férfi nevet viselő egyed (Ed Harris) öntudatra ébred és az általa megformált titokzatos és könyörtelen cowboyként elkezdi levadászni a nyaralókat.

Ed Harris mellett a park kreátorát alakító Oscar-díjas Anthony Hopkins, illetve a James Marsden, Evan Rachel Wood, Thandie Newton és Jeffrey Wright alkotta szereplőgárdával készülő Westworld október 2-án fog debütálni az amerikai HBO műsorán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik