Kultúra

A Miss International Hungary előválogatója Fehérváron

Vasárnap lesz a Miss International Hungary 2013 szépségverseny fejér megyei területi előválogatója az Alba Bar-ban.

A nemzetközi Miss International szépségverseny sorozat több mint 52 éves múltra tekint vissza, a résztvevők a világ minden részéről azért érkeznek, hogy szépségük mellett elkötelezettségükkel is a nemzetközi barátságot erősítsék.A Miss International első szépségkirálynőjét 1960-ban koronázták meg Long Beachen, Kaliforniában. A nívós szépségverseny 1968-as döntőjét az Osaka-i világkiállítás tiszteletére Japánban rendezték meg. Ez óriási sikert aratott, aminek hatására 1972-2009-ig Japán kapta a lehetőséget, hogy otthont adjon a világ egyik legnagyobb szépségversenyének. Miss International versenyzők jelentek meg minden nemzetközi kiállításon, amit Japán tartott, ezzel csillogóbbá téve az eseményeket.

A verseny legfontosabb gondolatai a “világbéke elérése” és a “kölcsönös megértés”. A Miss International szépségverseny rövid idő alatt nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát és már úgy is ismerik mint a “A szépség bajnokát”. Célja nem csak a küldöttek külső szépségének az értékelése, hanem népszerű diplomatákat nevelni, akik aktívan vesznek részt nemzetközi tevékenységekben.( pl.:a Miss International Forum részvevője, szociális tevékenységek, jótékonysági események és ökológiai kampányokban való részvétel).

Ahhoz,hogy Te képviselhesd Magyarországot, nem kell mást tenned, mint szombatig jelentkezni ezen a honlapon.

Vegyél részt a Miss International Hungary szépségversenyen, és nyerd meg az értékes díjakat! Minden jelentkező speedfitness és konditerem bérletet kap ajándékba. Érckövi Réka a fivex szépe szépségverseny egy hónappal ezelőtti királynője is jelen lesz az előválogatón.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik