Kultúra

Közel kétmillió háztartásba jut el a STORY5

Januártól jelentősen bővül a STORY5 televízió lefedettsége: az eddigi 800 ezer háztartás mellett további 900 ezer otthonba jut majd el.

A Magyar Telekom már az idei indulástól az alapcsomagban terjeszti a csatornát, és a Vidanet, a PR Telekom, valamint a Tarr rendszerein is a kezdetektől elérhető a STORY5. 2012 januárjától ezenfelül a Digi alapcsomagos kínálatának is része lesz a STORY5, emellett a Hello HD, valamint további 100 ezer háztartást képviselő kábelszolgáltató is úgy döntött, hogy a Sanoma Digital Media női profilú adójával bővíti csatornakiosztását.

„A STORY5 legalább olyan dinamikus növekedést tudhat magáénak, mint a STORY4, hiszen alig több, mint egy év alatt sikerült megközelítenünk a kétmilliós háztartásszámot – nyilatkozta Salamon József, a Sanoma Digital Media terjesztési képviselője a lefedettség bővülése kapcsán. – Úgy gondolom, ez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a nehéz gazdasági környezetben egy olyan terméket hoztunk létre, amely népszerű sorozatokat és saját gyártású műsorokat kínál kedvező áron.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik