Nagyvilág

Karácsonyi lap buktatta le a pedofil nőt

Egy csapat környékbeli jelent meg a 46 éves Tracy háza előtt karácsony éjjelén az angliai Portsmouthban. Nem énekelni, vagy ünnepelni érkeztek: lincshangulatban voltak. Az egyikük, Richard Hurren nem sokkal korábban rájött, hogy a nő egy csúnya pedofil ügy részese volt.

Tracy jóban volt a szomszédokkal, amíg ki nem derült a titka. Minden azzal kezdődött, hogy Hurren beugrott hozzá egy kávéra délelőtt. A férfi kiszúrt az asztalon egy karácsonyi üdvözlőlapot, amit egy Circles nevű alapítvány küldött a nőnek. Hurren tudta, hogy ez egy pedofília, és szexuális bűncselekmények miatt elítélt emberek rehabilitációját segítő szervezet.

Amint hazaért, Hurren kutakodni kezdett az interneten, de nem talált semmit, mivel Tracy megváltoztatta a vezetéknevét, miután letöltötte a büntetését. A férfi taktikát váltott: a környéken elítélt szexuális bűnözők listáját kezdte el böngészni. Hamarosan rá is bukkant arra, amit keresett.

Megtudta, hogy a szomszédasszony valójában Tracy Lyons, aki 2010-ben négy év börtönbüntetést kapott, mert részese volt egy pedofil hálózatnak, amit Little Teds óvoda alkalmazottja, Vanessa George működtetett. Lyons fotókat készített magáról, miközben egy kétéves gyermeket molesztált, majd a képeket elküldte egy Colin Blanchard nevű pedofil férfinak.

Hurren felfedezésének híre hamar elterjedt a környéken. A szomszédok Lyons házához mentek. A nő rendőrt hívott félelmében. Hamarosan megjelent egy járőrkocsi, két rendőr bement a házba, majd húsz perc múlva jelentek meg Tracyvel, akinél egy hirtelen összepakolt bőrönd volt, és dobozok, amiben az állatait vitte. Lehajtott fejjel hagyta el az otthonát.

(Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik