Nagyvilág

Szülei öltek meg egy kilencnapos kisbabát

Emberölés vádjával indítottak eljárást Baltimore-ban egy házaspár ellen, akik a vád szerint megölték kilencnapos kisbabájukat – jelentette a helyi sajtó. A 37 éves Matthew Kirsch, és a 35 éves Anne Kirsch ellen egyebek mellett még gyermekbántalmazás, gyermek elhanyagolása és testi sértések miatt is eljárást indítottak a helyi hatóságok.

A beszámolók szerint a szülők október huszadikán hívták ki a mentőket otthonukhoz, közölve, hogy eszméletlen állapotban találták meg gyermeküket. A kicsit azonnal kórházba szállították, ahol már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A boncolás alatt kiderült, hogy a fejsérülést szenvedett fiú ki volt száradva, gyomra pedig teljesen üres volt.

A rendőrség szerint úgy tűnik, hogy a kicsit soha nem etették meg, és a házban talált gyerektápszereket csak a mentők érkezése előtt rakták jól látható helyre, hogy elhitessék, szokták etetni. Matthew Kirsch születését egyébként nem jelentették be az illetékes hatóságoknak, és az anya orvosnál sem volt soha a terhessége alatt. A gyerek a WBALTV információi szerint egy autószerelő-műhelyben született, ahol apja dolgozott.

A szülőket tíz nappal a gyermek halála után tartóztatták le. A rendőrségi jelentés szerint mindketten heroinfüggők, és az anyuka beismerte, hogy terhessége alatt is használta a szert. A rendőrség szerint lehet, hogy gyermeke heroinfüggőként jött világra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik