Nagyvilág

Verés lett a párossá vált édeshármas vége

Terry Antone Jenkins (verekedő, letartóztatás, )
Terry Antone Jenkins (verekedő, letartóztatás, )

A 25 éves férfinek nem tetszett, hogy barátnője és annak lány unokatestvére a hármas szex után nélküle folytatták.

A Dél-Karolinában élő férfire reggel nyolc órakor hívta ki a rendőrség barátnője, miután a hajánál fogva húzta ki a hálószobából, ahol a két nő a férfi nélkül folytatta a vele hármasban elkezdett reggeli szexet – közölte a WMBF. Terry Antone Jenkins ezután még többször fejen ütötte barátnőjét, valamint a nő állítása szerint hasba is rúgta.

A férfi a kiérkező rendőröknek elismerte, hogy dühös volt, amiért a két nő nélküle folytatta a szexet, de azt tagadta, hogy bármelyiküket bántotta volna. A két nő vallomása, valamint a barátnő arcán lévő sérülésnyomok alapján azonban a rendőrök őrizetbe vették Jenkinst.

Még aznap, már este nyolc órakor a barátnő újra kénytelen volt kihívni a rendőröket, mert az időközben az óvadék ellenében szabadlábra helyezett Jenkins megjelent nála, és megint rátámadt. Elmondása szerint a férfi mellkason ütötte, majd elvette mobilját és slusszkulcsát, és elhajtott a nő autójával. Nem sokkal később a rendőrök elfogták, és nem sokkal később újra rácsok mögött találta magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik