Közélet

Összevertek egy lányt a bulinegyedben

A térdkalácsa megrepedt, az arca most is tele van zúzódásokkal annak a lánynak, akit szombaton vertek meg Budapesten, a VII. kerületben.

A TV2 híradója szerint a 23 éves lányt minden ok nélkül a hajánál fogva a földre húzták és ütni, rugdosni kezdték. A lány koncertre ment az egyik barátjával, amikor az állítólag részeg és bekábítószerezett banda tagjai leteperték és megverték.

A fiút is megütötték, de mire kiértek a rendőrök, eltűntek. Az esetről a lány összeverése után készült ez a videó, amelyen a verekedős társaság a lány segítségére kelő barátját lökdösi; ököllel ütik és szidják:

A TV2 -nek a lány azt nyilatkozta, még most is sokkos állapotban van, nem érti, mivel váltottak ki ekkora ellenszenvet, hogy rájuk támadtak. A legmeglepőbb az volt számára, hogy még csak ki se akarták őket rabolni.

Az Erika nevű lány a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy a haját egy nő ragadta meg, majd lerántotta a földre. Nem nagyon emlékszik a történtekre, de a szemtanúk beszámolója alapján annyit el tudott mondani, hogy állítólag kirúgták a lábát, majd a földön rugdosták, a fejét pedig beleverték a betonba. Elrepedt a térde, agyrázkódást kapott, a fején és a testén is zúzódások vannak – írja a lap. Barátjának feldagadt az arccsontja, az állát pedig össze kellett varrni.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata az Indexnek azt írta, hogy a kérdéses ügyben garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen. Részleteket nem közöltek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik