Közélet

Megharapta a postást, mert nem hozta a pénzét

Saját fegyverével támadt a kézbesítőre, a rendőrök is alig bírták megfékezni.

Olvasóink olykor bölcsen megjegyzik egy-egy cikk alatt hozzászólásban, hogy: „Nem az a hír, ha a kutya megharapja a postást, hanem az, ha a postás harapja meg a kutyát.” Nos, van egy hírünk mindazoknak, akik szívesen élnek ezzel a fordulattal, és persze azoknak is, akik nem annyira. Igaz, még nem a nagybetűs HÍR, de már nagyon közel áll hozzá:

Megharapta a postást egy 25 éves férfi az ohiói Akronban, szombaton – írja az ohio.com. Robert Kiefer – mi másért? – azért háborodott fel annyira, hogy önkívületi állapotban vetette magát a kézbesítőre, mert nem kapta meg a pénzes utalványt, amire számított. Egy hirtelen mozdulattal elragadta a postás önvédelmi paprikaspray-ét, és lespriccelte vele az 56 éves kézbesítőt. Majd mikor az már a földön feküdt, többször megharapta a lábát. A szomszédok, és járókelők nagyobbacska csoportja fogta gyűrűbe rövid idő alatt a verekedőket.

Robert Kiefer rendőrségi fotója

A rendőrségi jelentés szerint egy szemfüles járőrnek a szokatlan csoportosulás tűnt fel. Kiefer többszöri felszólításra sem volt hajlandő felhagyni a postás bántalmazásával, így először ő is kapott az arcába egy kis paprikaspray-t, majd egy rövid közelharcot követően sikerült megbilincselni is.

Kiefert letartóztatták és a Summit Megyei Börtönbe szállították. Február 21-én esedékes első meghallgatásáig biztosan ott is marad, hiszen nincs miből kifizetnie a bíróság által megállapított 1000 dolláros óvadékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik