Élet-Stílus

Alvó nőt rágcsált meg a mosómedve

Egy massachusettsi nő arra ébredt, hogy valami rágcsálja az arcát, először azt gondolta, hogy valamelyik házi kedvenc az, de később kiderült, óriásit tévedett.

A hetvenhárom éves Ginny Ballou-t ugyanis egy veszett mosómedve támadta meg álmában – írja az USA Today. Először csak arra lett figyelmes, hogy érez valamit vagy valakit az arcánál, a macskára gyanakodott, de amikor harapásokat kezdett érezni az állánál és az ajkainál, már látta, hogy egy mosómedve. A nőnek szerencsére sikerült leütni magáról az állatot az ágy mellett lévő telefonnal, majd kimenekült a szobából.

A mosómedvét később a kiérkező rendőröknek és helyi állatvédelmi hatóság munkatársainak sikerült befogniuk és elaltatták az állatot. Az csak az ezután elvégzett vizsgálatokból derült ki, hogy a mosómedve veszett volt, ezért az asszonyt kórházba szállították, ahol azóta is veszettség ellen kezelik.

A fején kívül még sérüléseket szerzett a karjain is, de egy helyi tévének mesélt az esetről. „Ez valami olyan, amit soha nem fogok elfelejteni, rémisztő volt” – nyilatkozta később.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik