Közélet

Annyira ronda vagy, hogy dobok egy hátast…

jackie chan mém (mém, jackie chan, )
jackie chan mém (mém, jackie chan, )

Négy foga tört ki egy nőnek egy férfi rondasága miatt.

A kínaiak annyira szeretik a szépet, illetve viszolyognak a csúnyaságtól, hogy akár bíróságon is elégtételt vehetnek az esztétikai érzékük ellen elkövetett merényletekért. Néhány internetes forrás szerint legalábbis.

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, a világsajtóban kering egy hír egy kínai férfiról, aki azért perelte be feleségét, mert az nem szólt neki, hogy plasztikai műtétei előtt mennyire csúnya volt, így nem tudhatta, hogy ronda gyermekei fognak születni tőle. A hír kamu: az urbanlegends blog is megírta.


Az állítólag beperelt feleség a műtét előtt, és után.

 

Most ismét felröppent egy hír, mely szerint pénzbe került egy férfinek a kevéssé sikeres génállománya. A Rocket News 24 szerint, egy kínai asszony hajnali 5 órakor biciklizett hazafelé a munkahelyéről, amikor az általa “ocsmányként” leírt férfi odalépett hozzá, és útbaigazítást kért. A nő elmondása szerint annyira megijedt, hogy elvesztette uralmát a kerékpár felett, a járdára esett és kitört négy foga. Miután azonban összeszedte magát, foggal-körömmel esett neki a sikeretlen ábrázatú “tévelygőnek”. Nyilván nem tudta, hogy a csúnya fúknak is van szíve.

A kiérkező rendőrök mindkettőjüket bevitték a helyi rendőrőrsre, a nő pedig úgy döntött, feljelentést tesz. Ennek köszönhetően a csúnya férfi 500 yuan (mintegy tizenötezer forint) büntetést kapott, ami feltehetően nem tett jót egyébként sem túl magas önbizalmának.

Ön szerint tényleg elképzelhető egy ilyen incidens vagy újabb kínai kacsáról van szó? Írja meg kommentben, s közben hallgasson meg a témába vágó klasszikust!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik