Élet-Stílus

Beperelte a feleségét, mert csúnya

valas(960x640)(1).jpg (válás)
valas(960x640)(1).jpg (válás)

A kínai férj azután kezdeményezte az eljárást, hogy felesége egy szörnyen csúnya gyermeket hozott a világra.

Bár kislányuk születése közös életük legboldogabb pillanata kellett volna, hogy legyen, a Feng házaspár igazi drámája éppen ekkor kezdődött. A férj, Jian Feng nemhogy nem érzett földöntúli boldogságot, amikor kezébe adták újszülött gyermekét, de egyenesen elborzadt. Mint mondta, még soha korábban nem látott olyan csúnya gyereket, aki ráadásul egyikükre sem hasonlított.

Pár hét múlva már azzal gyanúsította meg feleségét, hogy megcsalta őt. A nő hamar megtört és bevallotta, hogy szó sincs másik férfiról, annyi történt csupán, hogy megismerkedésük előtt 100 ezer dollárért szépítő műtéteken esett át, amikről soha nem beszélt. Igaz, a férje sem kérdezte soha, hogy volt-e bármilyen plasztikai műtétje.

A férfi ezután adta be a válókeresetet, és mintha mindez nem lenne elég, be is perelte volt feleségét, és 75 ezer font kártérítést követelt tőle azért, mert becsapta őt, és hamis külsővel vette rá a házasságra. És ami ennél is szomorúbb: a bíróság most helybenhagyta a férfi követelését, és neki adott igazat.

Ide kattintva megnézheti a feleség előtte-utána fotóit. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik