Üzleti tippek

Hazudott a HírTV?

admin
admin

2007. 11. 28. 22:25

Hazug állításokat közölt a HírTV egy rosszindulatúan megvágott tudósításban: a riporter olyan színben tüntette fel saját, megalapozatlan véleményét, mintha azt én mondtam volna. A tudósító állítása azonban hamis – írta közleményében a kormányszóvivő.

Daróczi Dávid szerint a HírTV tudósítója egy szerdai eseményen interjút kért tőle. A beszélgetésből egyetlen félmondatot ragadott ki, amit úgy állított be, mintha a riporter előítéletes véleményét igazolta volna. A csaknem háromnegyed órás eseményen azonban éppen annak cáfolatáról volt szó. Daróczi úgy véli, hogy HírTV becsapta saját nézőit, akik azt hihették, hogy hírt látnak, valójában azonban manipulálták őket.


„A kormányszóvivő azt elismerte, hogy a készítők a tanulmány (az őszödi beszéd médiamegjelenésével foglalkozó, a MeH által 5 millió forintért megrendelt és titkosított tanulmányról van szó – a szerk.) egyes részleteit egyszerűen kimásolták az ORTT hasonló témában készült elemzéseiből” olvasható a HírTV honlapján is megjelent írásban. Daróczi Dávid kormányszóvivő ezt a mondatot kritizálta, illetve árnyalta közleményében.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.