Üzleti tippek

Vállalkozói kiállítás és vásár Miskolcon

Kis- és középvállalkozások, kereskedelmi és szolgáltatóipari társaságok mutatkoznak be elsősorban a pénteken megnyílt Miskolci Kiállítás és Vásár rendezvényein, a nagyvállalatok a korábbi évekhez hasonlóan az idén sem jelentek meg.

A Compexpo Stúdió Kft. által a borsodi megyeszékhely nemzetközi kereskedelmi központjában megnyílt és vasárnapig ingyenesen látogatható rendezvényre a térség és a régió gazdaságát, üzleti életét reprezentáló mikro-, kis- és közepes vállalkozások érkeztek, csaknem százan.

Gazdasági, ugyanakkor idegenforgalmi és szórakoztató-kulturális jellege is van ennek a rendezvénynek, külön örvendetes, hogy a résztvevők töb mint fele helybéli társaság, amelyek az itt élőknek mutatják be produktumaikat – mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Munkaügyi Tanács elnöke, aki külön kiemelte: a miskolci kiállításoknak évszázados múltja van, a tizenkilencedik században már tartottak vásárokat.

A kiállítók között találhatók a korszerű lakásépítési technológiákat ismertető építőipari cégek, lakberendezési, informatikai, turisztikai és idegenforgalmi valamint népművészeti standokat is találhat a vásárlátogató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik