Élet-Stílus

Olyan kincset talált a török tenger mélyén egy brit turista, hogy azért akár 3 év börtönt is kaphat

Nagy bajban lehet azaz 52 éves brit mentős, aki akár 3 év börtönt is kaphat azért, mert olyan műkincsnek számító érméket hozott fel egy búvárkodás alkalmával, amelyeket csak hatósági engedéllyel lehetett volna.

Toby Robyns a családjával nyaralt Törökországban, ahol remekül érezték magukat, ám a kirándulás végül szörnyű fordulatot vett. Az apuka, Toby búvárkodás közben különleges, régi érméket talált, amelyeket végül nem mutatott meg a helyieknek, hanem eltette őket emlékbe. Ekkor hibázott hatalmasat a férfi, mivel a helyi törvények szerint így török műkincseket próbált meg külföldre csempészni.

Robynst a törökországi Bodrum repülőterén választották el a családjától, a férfi nem is mehetett haza a feleségével és a gyerekeivel.

A beszámolók szerint a férfi összesen 13 régi érmét találta a kövek között, amelyeket felhozott a felszínre, és elrakta őket. A Robynsékhoz közeli barátok elmondták, hogy a család valóságos pánikban van, ugyanis nagy esély mutatkozik rá, hogy az apát letöltendő börtönre ítélik.

Toby Robyns jelenleg egy török börtönben, előzetes letartóztatásban várja, hogy döntés szülessen az ügyével kapcsolatban.

The Sun

Ajánlott videó

Olvasói sztorik