Élet-Stílus

Ezek a szexpózok jelentik a legnagyobb veszélyt a férfiakra

A pozíciók, amikben jobb, ha nem ragadja el teljesen a hév. Mert megvan a pénisztörés veszélye.

Brazil kutatók kiderítették, melyik pózban van a legnagyobb esély arra, hogy szeretkezés közben eltörjön egy férfi pénisze – írta a LAD Bible. Az International Journal of Impotenece Research című orvosi szaklapban megjelent kutatást a fájdalmas baleseten átesett áldozatok részvételével végezték.

A kutatás eredményei szerint a kutyapóz számít a legveszélyesebbnek, míg a második helyen a jó öreg (és megbízhatónak tartott) misszionárius póz áll. A 3. helyen egy kakukktojást találunk. Az ugyanis a kutatók szerint a „túlbuzgó maszturbálás”. Amit a tehenészlány figura követ.

Beletört egy férfi pénisze egy egzotikus szexpózba
Rohammentővel szállították kórházba a szenvedő szerencsétlent.

Pénisztöréskor egyébként nem maga a pénisz törik el, hiszen abban nincsen csont. Amikor a hímvessző közösülés közben kicsúszik a hüvelyből, és utána egy akadályba (jellemzően a partner szeméremcsontjának) ütközik, és hangos reccsenéssel eltörik, akkor  a barlangos testeket körülvevő kötőszöveti tok törik el.

Pénisztörés lehet a vadulás vége
Azért mert nincs benne csont, még el tud törni.

A fájdalmas sérülés leginkább a fiatalabb, húszas és harmincas éveiben járó férfiakat veszélyezteti, mert fittebbek és merevedésük is keményebb – írta a LAD Bible.

A lap megemlítette, hogy a nőknek a misszionárius és a tehenészlány pózok a legjobb választást. Ezek azok ugyanis, amikkel a legnagyobb esélyük van az orgazmusra.

(Kiemelt fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik