Élet-Stílus

Ez a kínai férfi 23 éve issza a saját vizeletét

A kínai kormány közzétett egy listát 748 olyan  szervezetről, melyek pénzt kapnak az új tagok után. A Shanghaiist szúrta ki, hogy ezen szerepel a már csak a nevével is bizonyos kérdéseket felvető Vizeletterápia Szövetség.
A Chengdu Economic Daily riportere meg is kereste a szövetség elnökét, aki saját bevallása szerint már 23 éve, 48 éves kora óta fogyasztja a saját vizeletét. “A vizelet minden betegséget meggyógyít, jó a hátfájdalmakra, javítja a látást, és tüdőtágulás esetén is használ” – fejtette ki az idős kínai férfi.

Saját bevallása szerint megszállottan issza a saját vizeletét.

Amikor erről a lánya tudomást szerzett, majdnem megszakított vele minden kapcsolatot.

És hogy néz ki egy pisiivó ember napi rutinja? Így:

  • Minden nap reggel 5-6 körül kel
  • Minden este összekever egy kiló szerzetesek körtéjét vízzel, amit másnap reggel megiszik
  • Csak délután 5 után issza meg a saját vizeletét

“500-1000 ml vizeletet fogyasztok napi 5-6 alkalommal”

– részletezte szokásait a riporternek. Arról is mesélt, hogy amikor először kóstolta, kicsit savanyúnak érezte, mert nem ivott elég vizet. A férfi azért kezdett a különös terápiába, mert olvasott egy könyvet róla, és állítása szerint már három hónappal azután, hogy elkezdte a saját vizeletét inni, megjavult a látása, és már nem kellett szemüveget viselnie a mahjongozáshoz.

Bár az idős férfi biztos benne, hogy a pisiivás az örök élet titka, a vizelet ilyen felhasználásának áldásos hatását még sosem sikerült tudományosan igazolni.

Wang Xiaodong, a Chengdu-i kórház professzora nem ajánlja, hogy mi is hasonló terápiába fogjunk, és hangsúlyozza, hogy bár ősi könyvek gyakran említik a vizeletivást, mint jótékony hatású dolgot, ezt még soha senki nem tudta bebizonyítani. Egy másik szakértő azt mondta, hogy bár vannak az egészségre valóban jó hatással bíró dolgok a vizeletben, mint például az urokináz, de ezeket nehéz kivonni belőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik