Élet-Stílus

Hiánycikk lett György herceg fürdőköntöse :(

György herceg múlt pénteken ismét cukiságbombát robbantott, amikor papucsban, pizsamában és köntösben fogadta a Kensington-palotába érkezett Barack Obama amerikai elnököt. Lássuk be, amerikai elnök ide vagy oda, praktikus választás egy lefekvésidő utáni fontos találkozóhoz. Ezt gondolhatják többen is a szigetországban, hiszen kifosztották a köntös-készleteket.

A “kisherceg” rajongóinak rossz hírt kell közölnünk: a cnn.com információ szerint a kékkel szegélyezett fehér köntös (darabja potom nettó 27 font, 10753 forint) a robbanásszerű kereslet hatására hiánycikk lett, de előrendelést azért még felvesz rá a gyártó, a My 1st Years. Daniel Price, a brit alapítású vállalat egyik tulajdonosa szerint termékeik megfizethetőek, így

bárki hercegnői vagy hercegi pompába öltöztetheti szeme kicsi fényét.

A céget 2010-ben, az egyetem befejezését követően alapították. Price egyenesen valóra vált álomnak nevezte, hogy egyik terméküket a legfiatalabb stílusikonként számon tartott György hercegen látják viszont.

A vállalat Instagram oldalán megilletődött posztot tett közzé, sőt, Price elmondása szerint kasmír takarót és hi-tech sportcipőt is küldtek ajándékba a kis trónörökösnek, aki levélben mondott köszönetet.

 

Csak ismételni tudjuk a gyártó kérdését: Hát nem imádnivaló? :)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik