Szórakozás

A brit királyi család csúcsra járatja a cukiságot

Nagy az ünnep most Angliában, ugyanis II. Erzsébet királynő ma, azaz április 21-én ünnepli 90. születésnapját. Ez alkalomból pedig a királyi család több imádni való fotót is megosztott a nagyközönséggel.

A minap a négygenerációs családi fotó csalt mosolyt az arcokra, amelyen a kis György herceg vitte a prímet, ma pedig kiderült, hogy ezt is lehet überelni. A királynőről a legkisebb trónörökösök körében készítettek portrét, így összesen nyolcan szerepelnek a képen.

II. Erzsébet az ölében tartja legfiatalabb dédunokáját, a 11 hónapos Sarolta hercegnőt, aki mellett ott áll a kétéves György herceg is. Őket talán bemutatni sem kell, de Vilmos herceg és Katalin hercegnő gyermekei. Körülöttük másik három hercegnő áll: a két éves Mia Tindall, valamint a 3 éves Isla és az 5 éves Savannah Phillips, akik Erzsébet egyetlen lányának, Anna hercegnőnek az unokái. Az dédunokákon kívül a királynő két legifjabb unokája is helyet kapott a fotón, ők Eduárd herceg gyermekei: a 8 esztendős James Viscount Severn és a 12 éves Lady Louise.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik