Élet-Stílus

100 ezer férfival akar szexelni

A lengyel lány minden férfira 20 percet szán majd.

Ania Lisewska egy szempillantás alatt világhírű lett, miután bejelentette, hogy minél hamarabb szeretne lefeküdni 100 ezer férfival. Hogy mégis minek, ha egyszer állítólag komoly barátja van? Nos, saját bevallása szerint azért, hogy megdöntse a Guinness Rekordot.

A lány a Fakt.pl nevű lengyel oldalnak a közelmúltban elárulta, eddig 284 férfi van a listáján, ezt a számot szeretné bővíteni férfiakkal, a világ minden tájáról. Az elhatározott Aniat látszólag az sem érdekli, hogy rekordját valószínűleg soha senki nem fogja hitelesíteni, a Guinness Rekordok Könyve ugyanis nem foglalkozik szexuális tartalmú rekordokkal.


Elképesztő rekordra vállalkozott
Forrás: Facebook

„Imádom a szexet, a szórakozást és a férfiakat is. Elsősorban lengyel férfiakkal szeretnék ágyba bújni, de ha úgy alakul, nem bánom, ha a partnerem a világ másik pontjáról jön.” Az Austrian Times cikkéből kiderült az is, hogy Lengyelországban a szex még mindig tabu, azt az embert pedig, aki szeretné kiélni a szexuális fantáziáit deviánsnak és betegnek tartják.

Ha Ania valóban véghez szeretné vinni tervét – és bejelentése nem csak egy ügyes médiahack – akkor a következő 3,8 év minden pillanatát szexszel kell töltenie, alvás, evés és tisztálkodás nélkül. Ha a 100 ezer férfira csak a hétvégéken szán időt – ahogy tervezi – , akkor a következő 20 évben a rekorddöntésen „dolgozik majd”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik