Élet-Stílus

Herpesz után 900 milliós kártérítés

Nem húzott óvszert, most fizetheti a kártérítést egykori barátnőjének.

A 49 éves csalódott nő a bíróságnál arra hivatkozott, hogy egykori szeretője felelőtlensége miatt állandó herpeszes rohamoktól szenved, az erre kapott gyógyszerektől részben kihullott a haja, ráadásul állandó szorongás és depresszió gyötri.

Pedig a történet nem indult ennyire tragikusan: a 49 éves nő és a 69 éves, egykori fogorvos szerető egy internetes párkeresőn ismerkedtek össze. Randiztak néhányszor, majd amikor eljött a pillanat, le is feküdtek egymással. Bár a nő – állítása szerint – határozottan kérte partnerét, hogy viseljen óvszert, mikor észrevette, hogy a férfi erről elfelejtkezett, már késő volt.

A bíróságon, mert a dühös nő végül perre vitte az ügyet, a férfi azzal védekezett, hogy bár tudta, hogy herpesze van, nem tudta, hogy fertőző, mert épp nem voltak rohamai. Az aktus után pedig azért nem beszélt betegségéről, mert lelkiismeretfurdalása volt. A 4 napos tárgyaláson egyébként még meg is vádolta volt partnerét azzal, hogy ő is hazudott szexuális előéletéről, és a betegsége már sokkal korábban megvolt, mint állítja.

A bíróság végül 25%-ban a nőt, 75%-ban a férfit tartotta bűnösnek, akit büntetésül 900 ezer dollár kártérítésre köteleztek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik