Élet-Stílus

Hajléktalanból lett divatikon

A legismertebb kínai hajléktalan életét hamarosan meg is filmesítik.

A férfi Mr. Cheng néven vált ismertté, a róla készült fotók pedig szinte az egész világot bejárták, miközben rajongói tábora folyamatosan nő. A rajongók szerint Cheng annak ellenére, hogy hajléktalan, elképesztően szexis, erőt sugároz, és a megjelenése még annak ellenére is stílusos, hogy a ruháit nem elit üzletekből vállogatta össze. A férfi egyébként sikeres volt a munkájában, amíg meg nem kezdődött pechszériája: először ellopták a megspórolt pénzét, több állásból is kirúgták, végül az utcára került. Mivel kálváriáját szégyenként élte meg, nem kért segítséget a családjától.

5 évig élt az utcán, amikor elkészült róla a fotó, ami bejárta az internetet. Cheng időközben több ezer rajongóra tett szert, akik divatikonként kezelik, és 12 000 eurót gyűjtöttek össze neki, hogy új életet kezdhessen. A 34-éves férfi mesébe illő történetét egy kínai producer máris vászonra vinné, a történet alapját pedig az a könyv adná, amelyet Cheng unokatestvére ír meg.

Az egykori hajléktalan nehezen viseli a hirtelen jött népszerűséget, nagyon keveset beszél, és meglehetősen szégyenlős, egyáltalán nem tartja divatosnak magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik