Élet-Stílus

Az argentinoknak drukkol Orbán Viktor

Miniszterelnöki teendői határozzák majd meg, hogy a közismerten focirajongó Orbán Viktor mely mérkőzéseket nézheti meg az idei labdarúgó-világbajnokságon. A kormányfő örülne az argentinok sikerének, feltéve, ha szabályos és szép játékot mutatnak fel.

Orbán Viktor azokat a mérkőzéseket fogja nézni, amelyekre a munka mellett lehetősége lesz – közölte Szijjártó Péter. “Persze nem sok jóval kecsegtet”, elnézve az elkövetkező hetek programját, amelyben tárgyalások, előadások, külföldi utak, parlamenti ülések sorakoznak – tette hozzá a miniszterelnöki szóvivő.

A miniszterelnöknek nem lenne ellenére, ha az argentinok nyernének, feltéve, ha nem olyan brutális és szabálytalan játékot játszanak majd, mint amilyet néha játszani szoktak, hanem egy tudásukhoz méltó, szép játékkal rukkolnak ki – mondta Szijjártó.

Tájékoztatása szerint a mérkőzések közül lesz, amit Orbán Viktor egyedül, lesz, amit a fiával, Gáspárral – aki egyébként a Puskás Akadémia növendéke – néz és lesz olyan is, amikor barátokkal, sporttársakkal együtt figyelik a történéseket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik