Élet-Stílus

Del Piero lesérült

A kezét törő Chimenti mellett Del Pieróra sem számíthat a Juventus. Sevillában is sok a sérült. Rövid focihírek.

Alessandro Del Piero bokasérülés miatt kihagyja a Juventus csütörtöki, Napoli elleni bajnokiját.

A Cagliari elnökének döntése alapján a klub visszatéríti a jegyek árát a Lazio elleni bajnoki nézőinek – amelyen a szárd klub 2-0-ra kikapott. Lemondott posztjáról Giuseppe Giannini, a Gallipoli trénere. A másodosztályú klub új edzője Giovanni Pasquale, az ifjúsági csapat korábbi irányítója lesz.

A következő szezontól vasárnap 12:30-kor is rendeznek mérkőzést a Serie A-ban. Emellett a liga szervezői tervezik, hogy péntekenként egy-egy, a nemzetközi kupákban érdekelt gárda is pályára léphessen. A jelenlegi kezdési időpontok: szombat 18:00 és 20:45, vasárnap 15:00 és 20:45.

Az Angol Labdarúgó Szövetség vizsgálatot indított, hogy kiderítse, ki dobta meg Chris Kirklandet, a Wigan kapusát a Burnley elleni hétvégi bajnokin. Az Arsenal hivatalosan is fellebbez a belga Vermaelen piros lapja miatt. A játékost a West Ham elleni meccs 44. percében állította ki Atkinson bíró.

Három Sevilla-játékos is megsérült a csapat szombati, Espanyol elleni rangadóján – adta hírül az andalúz klub. Navas egy hónapig, Acosta és Capel két hétig nem játszhat. Lábtörést szenvedett Silvestre Varela, a Porto 25 éves szélsője. A 25 éves focista ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Brazília legnagyobb távközlési vállalata, az Oi lett a 2014-es futball-világbajnokság első hivatalos szponzora.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik