Élet-Stílus

Francia világbajnokot vett a City

Angol médiaértesülések szerint pénteken aláír a Manchester Cityhez Patrick Vieira, az Internazionale francia labdarúgója.

Patrick Vieira maga is megerősítette, elhagyja az Intert, és a Manchester Citynél futballozik tovább. A 33 éves középpályás a rendszeres játéklehetőség miatt választotta az Égszínkékeket.

“Az a célom, hogy ott legyek a világbajnokságon. Szeretném megmutatni Mancininek a Manchester Citynél, hogy még mindig ugyanaz a játékos vagyok, mint akivel az Internél együtt dolgozott” – nyilatkozta Vieira. A szenegáli származású futballista számára nem idegen a Premier League, mivel 1996 és 2005 között az Arsenalt erősítette, amellyel három bajnoki címet és négy FA Kupát nyert.

Vieira csütörtök délután vesz részt a kötelező orvosi vizsgálatokon a Citynél, majd várhatóan aláírja 18 hónapra szóló szerződését.

A középpályás az őszi szezonban 16 tétmeccsen játszott az Interben, és egy gólt lőtt. A válogatottban legutóbb 2009 júniusában lépett pályára a Nigéria elleni 1-0-ra elveszített barátságos mérkőzésen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik