Belföld

Balhé Bagamérban – Kaszával, vasrúddal és törött tetőcseréppel támadtak

Lezárta a rendőrség a Bagamérban, tavaly júliusban történt támadás kapcsán indított nyomozást. Három emberrel szemben javasolnak vádemelést.

A nyomozás adatai szerint tavaly július 28-án a gyanúsítottak átmentek 60 éves szomszédjukhoz, akivel már többször összevesztek. Azzal fenyegették, hogy megölik őt és fiát is. A kötekedők egyike vasrúddal esett a lakóknak,  egy másik pedig – a két támadó anyja – tetőcserepet hajított feléjük. Bár nem talált el senkit, folyamatosan biztatta fiatit, hogy verjék össze haragosaikat.

Egy férfi a verekedést látva ismerősei segítségére sietett, de az egyik fenyegetőző egy kasza pengéjével fejen ütötte. Ő könnyű sérüléseket szenvedett, de nem a támadón múlt, hogy nem esett komolyabb baja vagy halt meg. A két fiatal előzetesbe került, anyjukat szabadlábon hagyták. A 25 éves gyanúsított ellen emberölés kísérlete, 21 éves öccse ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folyt eljárás, míg szülőjüket  garázdaság bűntette miatt hallgatták ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik