Belföld

Mécseseket hajigált és megvert egy nőt a kunhegyesi temetőben

Lopás, garázdaság vétsége és jármű önkényes elvétele miatt indult eljárás egy 30 éves férfi ellen Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Az eddigi adatok szerint a gyanúsított hétfőn kora este osont be egy kunhegyesi ház udvarára és elkötött egy kerékpárt. Pechjére a helyi polgárőr kiszúrta és kocsival követni kezdte. Az autóban ült felesége is.

A tolvaj a temetőbe tekert és mécsesekkel kezdte dobálni a nyomában lévő járművet. A polgárőr leparkolt és gyalog indult utána, kereste a sírok között. A férfi ekkor kiabálva rátámadt a kocsinál egyedül várakozó nőre, ököllel arcon ütötte őt.

Ezután beült a járműbe amellyel el akart hajtani, de a visszaérkező polgárőr megakadályozta ezt és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta az agresszív férfit.

Az egyenruhások perceken belül a helyszínre érkeztek, a 30 éves férfit elfogták és előállították a helyi rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. Kiderült: az elmúlt hetekben Kunhegyesen több helyre is betört, kerékpárokat, elektromos kézi szerszámokat, kabátokat, laptopot, ékszert és CD lejátszót lopott el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik