Belföld

Dániel Péter újra leprostizta Wittner Máriát

Daniel-Peter-Horthy(960x640)(6).jpg (dániel péter, horthy-szobor,)
Daniel-Peter-Horthy(960x640)(6).jpg (dániel péter, horthy-szobor,)

Az ügyvéd ellen rágalmazás miatt folyik magánvádas eljárás, épp azon kijelentései miatt, amelyeket most kissé módosítva megismételt a Facebookon.

Dániel Péter évekkel korábban írta azt Wittner Máriáról, hogy a képviselő “primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”. A fideszes képviselő ezután feljelentette az ügyvédet, mert szerinte túllépett egy határt, amit már nem lehet szó nélkül hagyni. Dániel Péter ezután Izraelbe ment, és nem jelent meg a tárgyaláson, ami miatt elfogatóparancsot adtak ki ellene. Az ügyvéd mit sem törődik a dologgal, ehelyett újra lehordta az egykori ’56-os halálraítéltet.

“Most tudtam meg, hogy a magyar bíróság október 21-re állítólag új tárgyalási napot tűzött ki a Wittner-ügyben. Ezt most nem értem. Nem kellene megvárni a nemrégiben ellenem kibocsátott elfogatóparancs eredményét? Vagy lehet, hogy már el is fogtak Magyarországon, én meg itt Izraelben még nem is tudok róla? Egyébként újra bocsánatot kérek Wittner Mária nevében, amiért egy gonosz, primitív, köztörvényes, árpádsávos némber és egy ócska politikai prosti! Remélem, hogy így talán nem ítélnek el.”

Dr. Dániel Pétert leginkább onnan ismerhetjük, hogy 2012-ben vörös festékkel öntötte le Horthy Miklós szobrát, mondván, demokratikus jogállamban nem kaphat szobrot egy tömeggyilkos háborús bűnös. Ezenfelül Dániel ketchuppal kente össze három önkormányzatnál a kihelyezett alkotmányt, és kaszinótojással a VPOP épületében kihelyezett Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát.

Az ügyvéd jelenleg Izraelben él, és legutóbb is azon nevetgélt, hogy elfogyatóparancsot adtak ki ellene a wittneres sértések miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik