Belföld

Hétvégéig szabadságon a nyár

idojaras(210x140)(1).jpg (időjárás)
idojaras(210x140)(1).jpg (időjárás)

Pénteken lesz újra évszaknak megfelelő meleg, de napsütésből akkor hiány lesz.

Ma erősen felhős, borult marad ég, sokfelé várható eső, zápor, zivatar. Főleg nyugaton jelentős mennyiségű eső is eshet. Viharos északnyugati széllel is számolni kell. 
A csúcshőmérséklet nyugaton 15 fok körül, keleten még 17-24 fok között alakulhat.  Az erős szél tovább ronthatja hőérzetünket.

Szerdán lassan felszakadozik, csökken a felhőzet, de még szórványosan várható záporeső. A délutáni órákig továbbra is erős, helyenként viharos lesz az északnyugati szél. Marad a hűvös idő, 20 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Csütörtökön és pénteken változóan felhős lesz az ég, már többórás napsütés is valószínű. Elszórtan fordulhat elő zápor. A nappali felmelegedés fokozatosan erősödik, pénteken már nyári meleg, 25 fok körüli hőmérséklet esélyes.

A hétvégén nyáriasan meleg, de gyakran erősen felhős idő a legvalószínűbb. 28 fokos maximum csak a jövő hét közepétől valószínű – jósolja a koponyeg.hu.

Tegnap másodfokú riasztás volt érvényben a durva viharok miatt.  Az ítéletidőről képek, videók itt. ma nincs érvényben semmilyen figyelmeztetés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik