Élet-Stílus

Primera División: simán nyert a Sevilla

A Sevilla emlékezetessé tette az új edző, Manuel Jiménez bemutatkozását, miután simán, 3-0-ra legyőzte a Valenciát a spanyol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának vasárnapi rangadóján. A vereség a valenciai tréner állásába kerülhet.

Kapcsolódó

linkek
spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu

Eseménydús napokon van túl a Sevilla. A csapat kedden a Bajnokok Ligájában 2-1-re legyőzte a Steaua Bucarestit, majd pénteken Juande Ramos a Tottenham kedvéért elhagyta a klubot, vasárnap pedig következett a Valencia elleni bajnoki rangadó – már az új edzővel, Manuel Jiménezzel a kispadon.

A szakvezető debütálása eredményesre sikerült, hiszen az UEFA-kupában címvédő Sevilla sima, 3-0-s győzelmet aratott.

Egy védelmi megingást kihasználva Kanoute kezdte a gólgyártást a 10. percben, majd a hajrában Poulsen – akinek korábban egy gólját les miatt érvénytelenítették – növelte az előnyt, miután éles szögből, balról a bal alsó sarokba lőtt. Végül Luis Fabiano egy sakk-matt akció végén pöccintette át a labdát a kivetődő Hildebrand kapuson.


Primera División: simán nyert a Sevilla 1

Könnyedén nyertek a sevillaiak (AP)



A Sevilla a 10. helyre lépett fel (az andalúz gárdának van még egy elmaradt találkozója is), a Valencia pedig leszakadt a vezető Real Madrid, Barcelona kettős mögött. Az együttesnek a BL-ben sem megy, így felvetődött Sanchez Flores leváltása. A klubtanács a sevillai meccs után egyeztetett az edző jövőjével kapcsolatban.

Primera División, 9. forduló:
Sevilla-Valencia 3-0 (1-0)
Gól:
Kanoute (10.), Poulsen (74.), Luis Fabiano (86.)

Korábbi eredmények:
Mallorca-Espanyol 2-2
Bilbao-Real Betis 0-0
Levante-Atletico 0-1
Zaragoza-Villarreal 4-1
Osasuna-Valladolid 2-2
Santander-Getafe 2-0
Murcia-Recreativo 1-0
Real Madrid-Deportivo 3-1
Barcelona-Almeria 2-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik