Élet-Stílus

Hargreaves a Manchesterbe igazolt

A Bayern München megegyezett a Manchester Uniteddel, és Owen Hargreaves a következő idényben az angol bajnokot erősíti - ezt Franz Beckenbauer, a bajor labdarúgóklub elnöke jelentette be.

Amint az egykori legendás játékos hangsúlyozta: az angol középpályás maga kérte a cserét. “Anyagilag is jó üzletet kötöttünk” – tette hozzá Beckenbauer, akiért a bajorok sajtóértesülések szerint 25 millió eurót kapnak. Az elnök ezt nem akarta megerősíteni, csak annyit mondott, hogy az összeg hasonló nagyságrendű. Amennyiben helytálló az összeg, akkor ez minden idők legnagyobb kivásárlási ára, amit Bundesliga-játékosért fizettek.

Hargreaves sérülések miatt csak kilenc Bundesliga-meccsen volt a bajorok kezdőjében az idei szezonban. A 26 éves játékos 10 évet töltött Münchenben, és már jó ideje jelezte, hogy hazájában szeretné folytatni a pályafutását.

A Bundesligában csalódást keltő, negyedik helyen záró és így “csak” az UEFA Kupában induló Bayern München csapatától öten távoznak idén nyáron. Mehmet Scholl visszavonult, a Juvéhez igazolt Hasan Salihamidzic, Ali Kariminak és Claudio Pizarrónak pedig nem hosszabbították meg a szerződését.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik