Tech

Hivatalos: ezekre a Samsung telefonokra és ekkor érkezik az Android 14

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
Megvan, hogy a következő egy hónapban mely készülékek frissülnek.

A Samsung október végén elkezdte az okostelefonjai frissítését Android 14 alapú One UI 6.0 kezelőfelületre, és az idén tavasszal piacra dobott Galaxy S23 termékcsalád tagjaira már meg is érkezett az új operációs rendszer. És ez még csak a sor kezdete, hiszen a dél-koreai gyártó közzétett egy hivatalos listát, hogy az elkövetkező egy hónapban mely készülékekre és nagyjából mikor várható a frissítés. Íme az érintett készülékek listája, és a frissítés érkezésének várható időpontja:

November 13-19. között:

November 20-26. között:

November 27-30. között:

December első két hete:

  • Galaxy A04s
  • Galaxy XCover 5

Ha valaki nem találja a listában a készülékét, annak sem kell aggódnia, ezek egyelőre azok az eszközök, amikről a Samsung már biztosan tudja, hogy mikor adják ki a frissítést, ennél jóval több telefon és tablet frissül majd Android 14-re. Az például már biztos, hogy a Galaxy A14, a Galaxy A52 5G, a Galaxy Tab A7 Lite és Galaxy A14 5G is megkapja az új szoftvert, csak itt a gyártó még nem döntötte el, hogy pontosan mikor.

A frissítés érkezése persze függ attól, hogy az adott szolgáltató, ahol vásároltuk a telefonunkat mikor hagyja jóvá az új rendszert, így előfizetés mellé vásárolt készülékeken még nem biztos, hogy elérhető az új szoftver, de a szolgáltatóktól függetlenül vásárolt mobilokon érdemes rányomni a frissítés keresése opcióra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik