Tech

Ezek a Samsung mobilok három évig biztos kapnak új Androidot

A Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy több millió Galaxy S, Note és Z eszközön biztosít háromgenerációs Android operációs rendszer (OS) frissítést a jövőben. Csak a példa kedvéért: a februárban bejelentett, Android 10 operációs rendszerrel működő Galaxy S20 készülékek a jövőben három OS frissítés támogatásában részesülnek, méghozzá az Android 11-gyel kezdve, ami annyit tesz, hogy a telefonok megkapják a 2021-ben és 2022-ben érkező új Androidot is. A Galaxy S20 sorozat tagjai lesznek az első Galaxy eszközök, amelyek megkapják az Android 11 frissítést az év későbbi részében.

A Samsung az alábbi Galaxy eszközökre biztosít hároméves frissítést:

„A Samsung elkötelezett amellett, hogy felhasználói teljeskörűen élvezhessék a legújabb mobilélményeket a Galaxy eszközök használata közben” – mondta Janghyun Yoon, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának alelnöke és szoftverplatform-csoport vezetője.

„Az emberek egyre hosszabb ideig használnak egy adott készüléket. Ennek megfelelően vállalatunk célja, hogy ezeknek az eszközöknek biztonságos védelmet nyújtson és izgalmas, új funkciókat hozzon el. A háromgenerációs Android OS frissítés meghosszabbítja a Galaxy-termékcsalád életciklusát. A Samsung célja, hogy a jövőben is letisztult, mégis biztonságos mobilélményt nyújtson, amely elhozza a legújabb innovációkat, amint azok elérhetővé válnak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik