Tech

A Samsung új fülhallgatója olyan, mint egy babszem

A Samsung augusztus 5-én, magyar idő szerint délután négykor kezdte meg nyári Unpacked eseményét. A bemutató fénypontja természetesen a Galaxy Note20 széria volt, de mással is készült a dél-koreai vállalat, megmutatta többek közt az új Galaxy Buds Live fülhallgatót.

A vezeték nélküli fülhallgató ezúttal nem hagyományos formatervezést kapott, leginkább egy babszemre hasonlít, ami a Samsung állítása szerint minden korábbi Budsnál kényelmesebbé teszi. A felhasználók a két különböző méretű tartószárnnyal igazíthatják saját méretükre az eszközt. Aktív zajszűrést kapott, így lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kizárják az olyan zavaró tényezőket, mint az elhaladó autók, vagy a mosógép zaját. Vezérléshez adott az érintésalapú felhasználói felület, a Bixby pedig egyaránt lehetővé teszi a zenék közötti válogatást, az alkalmazások megnyitását és az üzenetek egyszerű elküldését.

A fülhallgató akár 6 órányi lejátszásra képes, a töltőtok pedig többszöri töltéssel 14, összesen akár 15 órás zenei élményt biztosít. Amennyiben a felhasználóknak nincs ideje egy teljes töltésre, 5 perc alatt akár 1 órányi üzemidő érhető el. A Galaxy Buds Live Magyarországon 2020. augusztus 21-től lesz elérhető Misztikus Bronz és Misztikus Fehér, valamint Misztikus Fekete színekben, 69 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

A Samsung leleplezte az új csúcstelefonjait: itt a Note20 és a Note20 Ultra
A Samsung hivatalosan is lerántotta a leplet a Samsung Galaxy Note20 és Note20 Ultra csúcstelefonokról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik