Újabb magyar youtuber érte el az egymillió feliratkozót

Dancsó Péter is átlépte az álomhatárt Videómánia nevű csatornájával.
Kapcsolódó cikkek

Sokakat nem ér majd hatalmas meglepetésként, de újabb* olyan magyar youtuberről tudunk, aki elérte az egymillió feliratkozót a YouTube-on: Dancsó Péter. A Videománia névre keresztelt csatorna 2010-ben indult, Dancsó a Szakszerűen című sorozatával vált ismertté, amiben – még jóval Szirmai Gergő előtt – filmeket kritizált. A Reszkessetek, betörők!-ről készült videóját például 1,2 millióan látták.

Dancsó még azoknak is ismerős lehet, akik amúgy nem követnek magyar youtubereket, hiszen rengetegen nézték a videóit, amikor a népszerű reality, a Feleségek luxuskivitelben parodizálásába kezdett Aranyásók luxuskivitelben címmel, aminek keretében Babettel még randitippes videót is készített.

Dancsó Péterrel korábban interjút is készített a 24.hu, ami ide kattintva olvasható.

* HELYESBÍTÉS

Cikkünk korábbi változatában tévesen állítottuk, hogy Dancsó Péter az első olyan magyar youtuber, aki elérte az egymillió feliratkozót, hiszen – ahogy arra több olvasóink is felhívta a figyelmet – a 3D-s grafikákkal foglalkozó Vámos Sándor 2012-ben indított VamosART nevű csatornája már korábban átlépte az egymilliót, sőt jelenleg közel 1,4 millió feliratkozónál tart.