Tech esport

Ismét nálunk forgatnak egy különleges sorozatot

Nyáron vált biztossá, hogy a játékadaptációk sorát hamarosan a nagy sikerű Halo-franchise bővíti, a Showtime tévés hálózat ugyanis bejelentette, hogy berendeltek egy első nekifutásra tízrészes sci-fi sorozatot, ami a videojáték univerzumán alapul.  A Halo-sorozat a Showtime  és az Amblin Entertainment közös produkciója lesz, és miután hivatalos címe még nincsen, egyelőre szimplán csak Halo munkacímen készül.

A Production Weekly értesülései szerint a sorozatot nem is akárhol forgatják majd: jövő júniusban kezdik el a munkálatokat a magyar fővárosban, Budapesten.

A széria tíz darab egyórás epizódból fog állni. A cselekményt Kyle Killen (A hódkóros, Kerülőút) fogja kidolgozni, aki egyben a széria showrunnere is lesz. Mellette még jelen állás szerint a pilotepizód és feltehetően több másik rész rendezésére leszerződő Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás, Hazárdjáték) csatlakozott a kreatív stábhoz.

A tavaly megjelent Halo Wars 2-vel már hat installációnál tartó Halo-franchise alapján készülő sorozatról a Showtime annyit árult el, hogy a 2001-es alapjáték idejében fog játszódni, azaz a leendő szereplők a 26. században háborúzhatnak majd az idegenekkel. A Showtime Networks vezérigazgatója, David Nevins hozzátette, hogy a sorozat karakterközpontú lesz, miközben természetesen nem fognak hiányozni belőle a játékot idéző kőkemény akciók és a futurisztikus jövőkép sem.

A várhatóan jövőre forgó Halo-sorozat legkorábban 2019 második felében startolhat majd.

Tévésorozat készül a Halo-játékokból
A Showtime jelentette be a szériát, amelynek már az írója és a rendezője is megvan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik