Tech esport

Kerek fenék után most mellekkel hódít az Instagram-sztár

Több mint egy hónapja, hogy utoljára írtunk Irine Meierről, a népszerű cosplayerről, akit legutóbb a lengyel CD Projekt műhelyében még javában készülő Cyberpunk 2077 című videojáték ihletett meg, méghozzá igen különleges módon, hiszen a fantasy műfajú The Witcher 3: The Wild Hunt egyik karakterét, a fehér hajú Cirit ültette át a neonfényes és futurisztikus világba.

Újra akcióban az Instagram legszebb feneke
Újabb remek fotót kaptunk a cosplayer Irine Meiertől.

Az orosz szépség viszont azóta sem tétlenkedett: akik folyamatosan nyomon követik a munkáját, láthatták, hogy a lány új szetten dolgozik, ami mostanra el is készült, és a végeredmény ki is került az Instagramra. Irine ezúttal sem szakadt el a fantasy műfajtól, hiszen a Nintendo Switchre is megjelenő Diablo 3 kapcsán a népszerű videojáték egyik közkedvelt kasztjának, a démonvadásznak (Demon Hunter) a külsejét öltötte magára – a végeredmény pedig magáért beszél.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YOUR SUPERHERO (@irine_meier) által megosztott bejegyzés, Okt 18., 2018, időpont: 9:05 (PDT időzóna szerint)

Az új kosztüm persze nem csak azért érdemes a figyelemre, mert nagyszerűen kiemeli Irine dekoltázsát, de a gyönyörűen kidolgozott részletek okán is, legyen szó akár a nőiesen kecses íjpuskákról, a speciális páncél vállra illeszthető részeiről, a csuklóvédőkről, vagy a mellvértet összefogó egyszerű karikáról.

A videojátékokra szakosodott Instagram-sztár ráadásul nem csupán hobbiból készít újabb és újabb öltözékeket, hiszen a modellként is tevékenykedő lány hivatásos cosplayerként rendszeresen járja a világot, most éppen Párizsban van, ahol először a Paris Manga & Sci-fi Show keretében találkozhattak vele a rajongók, de ott lesz az október 26. és 30. között zajló Paris Game Week videojátékos rendezvényen is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YOUR SUPERHERO (@irine_meier) által megosztott bejegyzés, Okt 21., 2018, időpont: 10:19 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik