Lmen Prala a vasárnapi Sztárbox-meccséről: A végén Kristóf fia odajött, és azt mondta, „nagyon szép volt, gratulálok”

A rapper hangsúlyozta, hogy Németh Kristóf is „egy jó csávó lehet” ha így nevelte a fiát.

Lmen Prala és Németh Kristóf meccsével zárult a Sztárbox második negyeddöntője vasárnap. Mérkőzésük technikai KO-val ért véget, a bíró ugyanis leállította a meccset Németh védelme érdekében. Az eredményhirdetés után a színész és a rapper megölelték egymást a ringben, utóbbi pedig nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében beszélt arról, milyen gondolatok vannak benne a meccs után.

Kristóf nagyon fain csávó, tényleg a végén, amiket mondott, korrekt volt. Először a backstage részen a folyosón van egy tévé, ott lehetett nézni a meccseket, amik előttünk voltak. Nézem a meccset, és akkor beáll mellém a csávó, aztán együtt néztük a meccset, érted? Nem szóltunk egymáshoz, de együtt néztük a Laráék meg a Valterék meccsét

– mesélte követőinek.

Aztán még az nagyon meglepett, hogy ugye vége volt a mi meccsünknek, ott ünnepeltem, a haverokhoz lementem, mindenkivel pacsi meg minden, és egyszer csak valaki megkocogtatja a vállam… és Kristófnak a fia odajött, és mondta, hogy »nagyon szép volt, gratulálok«. És nem muszájból mondta, vagy ilyesmi, hogy most »oda kell mennem, és akkor gratulálok, mert ez az illendő«, hanem odajött, és teljesen őszintén mondta, hogy szép volt, gratulálok. És ha így nevelte Kristóf a fiát, ha ezt látta otthon a fia, akkor a Kristóf is egy jó csávó lehet, az tuti!

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Két pontozásos győzelem, egy technikai KO – képeken a Sztárbox második negyeddöntője
Vasárnap újabb mérkőzésekkel folytatódott a Sztárbox: a második negyeddöntőben elsőkként Papp Dorci és Schóbert Lara léptek ringbe a női pehelysúly-kategória versenyzőiként, őket követte férfi középsúlyban Szecsei Valter és Danny Blue, majd Németh Kristóf és Lmen Prala zárták a versenynapot a férfi nehézsúly-mezőny indulóiként. Galéria.