Havas Henrik a köztévé választási vitájáról: A 11 jelölt úgy állt ott a Várkert Bazárban, mintha a kivégzésükre vártak volna

Vitaértékelő posztjában Havas azt is megjegyezte, hogy miután a macskájuk meglátta Németh Balázst a képernyőn, elrohant és azóta sem látták.

18 év után először szervezett és közvetített választási vitát az állami média csütörtökön, amelyen az európai parlamenti választáson szereplő pártok listavezetői vettek részt.

A vita másnapján Havas Henrik a Facebookon-jelentkezett be, betartva ígéretét, miszerint megírja, ő hogyan értékelte a látottakat és hallottakat.

Egyszerű a dolgom, csak Ágnest kell idéznem: »Egy nagy szar volt ez, és nem vita«. Megjegyzem, egy háromdiplomás nő, képes egyedül ilyen frappánsan összefoglalni a történteket. Annyit még megjegyeznék, hogy Alíz (az újságíró macskája – a szerk.) a szokásos idejében jött vacsorázni, aztán amikor meglátta Németh Balázst, elrohant. Azóta se láttuk. A macskában van chip, de igazából lehet, hogy talált már egy kifejezetten macskákra szakosodott ideggondozót

– fogalmazott posztjában Havas, hozzátéve:

Egyébként ez a 11 jelölt úgy állt ott a Várkert Bazárban, mintha a kivégzésükre vártak volna. Az életrajzomból kérem törölni, hogy egyebek közt a királyi televízióban is dolgoztam, mert még kitalálnák ezek a szerencsétlenek, hogy kollégák vagyunk! A vita eredménye: elveszett egy macska.

A vitán elhangzottakról bővebben alábbi cikkünkben lehet olvasni.

Kapcsolódó
A pedofilbotrányról kérdezték az egyik műsorvezetőt a köztévé választási vitáján
Így zajlott a közmédia által szervezett EP-listavezetői vita a Várkert Bazárban.