Szórakozás

Curtis: Túlsúllyal, nulla edzéssel, egy boszorkányüldözésből érkezve nyertem meg a Celeb vagyok, ments ki innen!-t

RTL
RTL
„Jöhetnek a bocsánatkérő üzenetek.”

Vasárnap este kiderült, hogy Curtis lett a 2022-es Celeb vagyok, ments ki innen! győztese, ezzel együtt pedig a dzsungel királya. A rapper az rtl.hu-nak adott interjújában elmonda, azért vállalta el a műsort, hogy bebizonyítsa, hogy ő egy szerethető ember. „És hála a jóistennek nagyon pozitív lett a végeredmény. Boldog vagyok, és jólesik, hogy szeretnek” – fűzte hozzá.

Amikor nyilvános lett, hogy kik mennek a dzsungelbe, azonnal felrobbantak a közösségimédia-oldalaim. Több negatív kommentem volt, mint pozitív. Eleve a helyszín, és az előtte történt mizéria miatt is. Azok után, amiket írtak rólam akkoriban, talán még jogos is ez a hozzáállás az emberek részéről. De ez adott erőt, csak azért is meg akartam mutatni, hogy nincs igazuk. Most jöhetnek a bocsánatkérő üzenetek

– fogalmazott Curtis.

Elmondta, hogy bár fél a magasságtól, meglepő módon az egyik kedvenc játéka pont az volt, amikor pallókon kellett állniuk a többiekkel, és a csótányevést is csak a csapattársai miatt vállalta be. Mindezek ellenére sosem jutott eszébe, hogy kimondja a bűvös menekülő mondatot, hogy „Celeb vagyok, ments ki innen”.

Ami nagyon fontos, hogy 11 éve hagytam abba a labdarúgást, és azóta konkrétan semmit nem edzek. Túlsúllyal, nulla edzéssel, egy »boszorkányüldözésből« érkezve megnyertem egy ilyen játékot. Tényleg csak a szívem és a lelkem vitt végig.

Az étel hiányát jól bírta, nyolc kilót tudott fogyni. „Ez jó alapja lesz a további fogyásnak, amit elterveztem. Akklimatizálódik az ember erre is, eggyé válsz a dzsungellel ilyenkor. Megtanulod, hogy ennyi van, ezt kell beosztani. Egyszer voltam csak olyan állapotban, amikor szinte majdnem elájultam az éhségtől. Ilyenkor ledőltem egy kicsit, ha volt rá lehetőség.”

A Celeb vagyok, ments ki innen! nekem nagyon jó start volt a karrierem szempontjából, mert jövő év januárjától indul a szólókarrierem egy saját zenekarral. Tiszta lappal indulhatok el a saját utamon

– mondta el Curtis.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik