Szórakozás

Zámbó Krisztián: Talpraesett vagyok, van önbizalmam, ez bejön a nőknek

TV2
TV2
Mint mondja, sok nő írt rá, mióta szingli lett.

Több mint két hete derült ki, hogy Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsika 11 év után a szakítás mellett döntöttek. Hangsúlyozták, hogy nem harmadik fél miatt ért véget a kapcsolat, jóban vannak egymással, a közös tetoválásukat sem tervezik eltávolíttatni.

Kapcsolódó

Bár Zámbó a múlt héten még azt mondta, egészen biztosan nem jönnek már össze újra volt párjával, a Bors megkeresésre a minap azt mondta, nem tartja kizártnak, hogy talán mégis visszatalálnak majd egymáshoz a jövőben.

Összességében azt tudom mondani, hogy nem vagyok magam alatt, nem omlottam össze. Zsuzsival jóban vagyunk, találkozunk is, még az is lehet, hogy egyszer újra egymásra találunk. Vagy nem… Most, hogy újra szingli vagyok, elég sok hölgy ír rám… Talpraesett vagyok, van önbizalmam, ez bejön a nőknek

magyarázta a lapnak.

A zenész azt is elmondta, hogy bár nem erőltet semmit, nyitott arra, hogy megismerkedjen élete szerelmével, úgy érzi ugyanis, hogy 42 évesen már illene családot alapítania.

Mostanában több a jó napom, mint a rossz, csak magammal foglalkozom, edzeni akarok, és lelkileg is megerősödni. Nem erőltetem, de nyitott vagyok rá, hogy megjöjjön a nő, akivel leélhetem az életem hátralévő részét. 42 éves férfiként már azért illene családot alapítani… Jó lenne tartozni valakihez. Sajnos kapcsolatfüggő vagyok

– jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik