Szórakozás

Kilenc év után újra egy magyar árnyékszínház kápráztatott el mindenkit a Britain’s Got Talentben

Az Attraction Juniors vezetőjének apja kilenc éve megnyerte a versenyt.

Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor jó tíz évvel ezelőtt az Attraction nevű árnyékszínház-társulat megmérettette magát az angol Britain’s Got Talent tehetségkutatóban, és ha már ott volt, meg is nyerte annak 2013-as kiírását.

A formációnak főként a legelső produkciója aratott szenzációt.

Kilenc évvel később újra magyar árnyékszínházat húztak fel a műsorban, melynek a vezetője nem más, mint az Attraction alapítójának, Szűcs Zoltánnak a fia.

A formáció stílszerűen Attraction Juniors néven indult, a zsűrit pedig (aminek összetétele pontosan megegyezett a 2013-as felállással) azonnal elfogta a nosztalgia, a Metro beszámolója szerint az „eredeti” produkciót megkönnyező Amanda Holden szóhoz sem jutott, és Simon Cowell is már előre le volt nyűgözve.

A szám előtt a csapat vezetője, Martin megemlítette, hogy a műsort korábban megnyerő apja a színfalak mögött szurkol nekik és rettenetesen izgul. Kérdésre, hogy ők-e a jobbak vagy az elődeik, gondolkodás nélkül rávágta, hogy ők, de azért hozzátette, a legjobbaktól tanulhattak.

Produkciójukban az iskolai zaklatás veszélyeire igyekeztek felhívni a figyelmet, hasonlóan bravúros technikákkal, mint az Attraction tette 2013-ban.

A szám elnyerte mind a közönség, mind a zsűri tetszését, négy igennel jutott tovább az Attraction Juniors a következő körbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik