Szórakozás

Kulcsár Edina összejött GwM-mel, közös fotót is posztolt a rapperrel

Nemrég jelentették be férjével, hogy elválnak.

Kulcsár Edina és férje, Csuti nemrég közölték Instagram-oldalukon, hogy elválnak. A hír előtt nem sokkal még a Nyerő Páros legújabb évadában is főként arról beszéltek, hogy válságban van a kapcsolatuk, amit minden erejükkel igyekeznek megjavítani. A válása bejelentése után Edina posztolt egy fotót Instagramon, amelyen megmutatta, hogy összejött a G.W.M nevű rapperrel, akiről hosszasan le is írja gondolatait.

Kapcsolódó
Kulcsár Edináék már a tizedikek, akik szakítottak a Nyerő Páros után
Ők már a sokadikak, akiknek végül mégsem jött össze a műsor után.

Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rám talált a szerelem! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik. Habár nem akartam azonnal kiteregetni a dolgaimat, mert mindennek időt szerettem volna hagyni, de túl kicsi ez az ország és egyesek késztetést éreznek, hogy a saját életük helyett a másikéval foglalkozzanak. Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam. Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom, mert  »hamar« továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors. A szerelemmel!

– írja a bejegyzésben. GwM-mel, azaz Varga Márkkal nemrég interjúztunk, és végigkísértük egy napját.

Kapcsolódó
g w m
GwM: Relatív, hogy mennyi idő alatt keresek ötmilliót
A YouTube egy ideje legfelkapottabb magyar előadója GwM, azaz Varga Márk, aki ferencvárosi utcagyerekből lett büszke Porsche-vásárló. Elkísértük egy napjára és koncertjére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik