Szórakozás

Alee-t már többen is megkörnyékezték, hogy segítse ki őket anyagilag, mióta megnyerte az X-Faktort

RTL Klub
RTL Klub
Nap mint nap bepróbálkoznak nála.

Alee nyerte meg az X-Faktor tizedik szériáját, melynek nyereményeként egy éven keresztül havi egymillió forinttal gazdagodik a bankszámlája. A decemberben véget ért műsor után a Fókusz most arra volt kíváncsi, mi történt azóta az énekessel, akiről a verseny során többek között az is kiderült, hogy milyen rossz körülmények között él családjával egy apró vidéki faluban. A fődíjról a finálé után elmondta, hogy szeretné segíteni a családját, valamint igyekszik arra is odafigyelni, hogy ne tapsolja el túl hamar.

A Fókusz riportjából kiderült, hogy az első dolog, amit vásárolt, egy hatvanezer forint értékű cipő, amire már régóta vágyott, és amit azóta nagy becsben tart. Azzal viszont meggyűlt a baja, hogy a győzelme után szinte minden nap felbukkant valaki, aki bepróbálkozott nála annak reményében, hogy kap egy kis szeletet a nyereményéből.

Felkeresnek, hogy »én vagyok a hatodik unokaöcséd, és az a helyzet, hogy meg vagyok szorulva…« Az első hónapokban nehéz vigyázni, ilyenkor jön az, hogy az életkörülményeidet nagyjából helyrehozod, főleg, ha a semmiből jössz. Költesz házra, igény szerint autóra, nekünk arra szükségünk lesz. Költesz magadra, arra, hogy olyan ruhában járj, amik hozzád illenek, amiket szeretnél, így tovább. Nyilvánvalóan anyagilag nem egy olcsó dolog az első pár hónapban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik