Szórakozás

GwM: Ez a szerelem olyan intenzív, erős és őszinte, hogy ilyet elképzelni sem tudtam

YouTube / GWMMUSIC
YouTube / GWMMUSIC
Kulcsár Edinával bejelentették, hogy összejöttek.

Hétfő délután futótűzként terjedt el a hír, hogy Kulcsár Edina és a rapper, GwM egy párt alkotnak, melyről mindketten Instagram-oldalukon számoltak be. Január közepén derült ki az is, hogy Kulcsár Edina és férje, Csuti elválnak, melyet szintén a közösségi média oldalukon adtak hírül követői számára. A friss kapcsolatról a szépségkirálynő úgy nyilatkozott, hogy úgy érzi, ez a sors ajándéka volt, valamint elmondta, hogy már hónapokkal ezelőtt lezárta magában a házasságát, így tudott nyitni a rapper felé. Csuti pedig annyival véleményezte az egészet, hogy csalódott, valamint a Blikk szerint ő mutatta be a rappert és feleségét egymásnak.

Kapcsolódó
Kulcsár Edina anyja már karácsony előtt GwM-et fotózta
Úgy tűnik, a rapper az egyik képpel jelentette be válását a hónap elején.

Ez a szerelem annyira intenzív, erős és őszinte, hogy elképzelni nem tudtam volna hogy létezik ilyen. Az érdek és feltétel nélküli szerelem, őszinte megbecsülésen és a felhőtlen boldogságra épül az egész. Lehet sárral dobálózni, lehet mondani bármit, de felesleges mert az őszinte szerelem győzött, mindent vitt. A két dolog között telt el idő, szóval egyik oldalról sincs az hogy egymás életében rondítottunk volna bele! Mindenkinek szívből kívánom hogy, átélhesse ezt a varázslatos érzést amit érzünk!

Ezt már GwM írja posztjában, melyben arról értekezik, hogy a feleségével való válásának semmi köze nincsen ahhoz, hogy most egy párt alkot Kulcsár Edinával. GwM-vel korábban már mi is interjúztunk, a videóban főként arról beszél, hogyan építette fel karrierjét úgy, hogy Porschét tudjon vásárolni.

Kapcsolódó
g w m
GwM: Relatív, hogy mennyi idő alatt keresek ötmilliót
A YouTube egy ideje legfelkapottabb magyar előadója GwM, azaz Varga Márk, aki ferencvárosi utcagyerekből lett büszke Porsche-vásárló. Elkísértük egy napjára és koncertjére.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik