Szórakozás

Kulcsár Edina anyja már karácsony előtt GwM-et fotózta

YouTube / GWMMUSIC
YouTube / GWMMUSIC
Úgy tűnik, a rapper az egyik képpel jelentette be válását a hónap elején.

Hétfő délután bombaként robbant a hír, hogy Kulcsár Edinának új párja van, merthogy mindezt nem sokkal azután jelentette be, hogy férjével közösen arról beszéltek, véget ért a házasságuk. Kulcsár Edina Instagram-oldalán posztolt egy fotót, amin a rapper GwM-mel közösen szerepelnek, és amelyben azt taglalja, hogy nem szeretne titkolózni, emiatt árulja el, hogy már egy ideje egy párt alkotnak. Hozzátette, hogy hónapokkal ezelőtt lezárta a múltját, és úgy érzi, a sors ajándékozta meg őt most, a rapper személyében. Férje, Csuti ezzel szemben valószínűleg nem volt elragadtatva a hírtől, mivel a Blikknek azt nyilatkozta, hogy csalódott.

Kapcsolódó

A bejelentésük után kicsit alaposabban szemügyre vettük a rapper, azaz polgári nevén Varga Márk Instagram-oldalát, és nem igényelt túl sok utánajárást, hogy kiderüljön, a szépségkirálynő fényképészként tevékenykedő anyukája fotósorozatot készített a rapperről. Azt nem tudni, hogy akkor még csak ismerkedtek vagy már együtt voltak, viszont eléggé úgy néz ki, hogy GwM ezekkel a fotókkal jelentette be még január elején Facebookon, hogy elválik feleségétől. A rapperrel korábban már mi is készítettünk egy videót, amelyben végigkísértük egy napját, és olyanokról beszélt, hogyan lett utcagyerekből Porsche-vásárló.

Kapcsolódó
g w m
GwM: Relatív, hogy mennyi idő alatt keresek ötmilliót
A YouTube egy ideje legfelkapottabb magyar előadója GwM, azaz Varga Márk, aki ferencvárosi utcagyerekből lett büszke Porsche-vásárló. Elkísértük egy napjára és koncertjére.

 

Tokár Tomi különben pont a napokban véleményezte azokat az embereket – anélkül, hogy neveket említett volna – akik a közösségi média oldalakon élik az életüket, mivel szerinte ők saját maguknak is hazudnak, mert a fele sem igaz annak, amit mutatnak a nyilvánosság felé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik