Szórakozás

David Attenborough 94 évesen regisztrált Instagramra, hogy ott is elmondja: baj van

A figyelmeztetés mellett ajánl megoldásokat is.

David Attenborough vagyok, az elmúlt hatvan évben találkozhattak velem a rádióban és a televízióban, de ez az első szereplésem az Instagramon. Azért vagyok itt, és azért tanulom most meg a kommunikációnak ezt a számomra új formáját, mert mind tudjuk, hogy a világ nagy bajban van. Kontinensek lángolnak, gleccserek olvadnak, korallzátonyok haldokolnak, halak tűnnek el az óceánokból, a listát pedig sokáig lehetne folytatni. De tudjuk, hogy mit lehetne tenni, ezért is próbálom most ki a kommunikációnak ezt a számomra új formáját. A következő hetekben több videót is felveszek, ezekben pedig elmagyarázom, mik a problémák, és hogyan kezelhetjük őket. Csatlakozzanak hozzám, vagy ahogy régen a rádióban mondtuk mindig: maradjanak velünk!

Így jelentkezett be a 94 éves David Attenborough élete első Instagram-posztjában. Pár órával regisztrálása után már közel egymillió követője lett, első videóját pedig több mint másfél millióan látták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A Life On Our Planet (@davidattenborough) által megosztott bejegyzés, Szept 24., 2020, időpont: 2:00 (PDT időzóna szerint)

Instagramját nem saját maga, hanem Colin Butfield és Johnnie Hughes kezelik, akik Attenborough ősszel megjelenő új sorozatának (Life On Our Planet/Egy élet a bolygónkon) producerei.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik