Szórakozás

Megmutatta az anyját az élő Barbie, a rajongók elaléltak

Lehet, hogy tényleg a gének ilyenek.

Valeria Lukjanova neve sokaknak ismerős lehet, ő az ukrán lány, akire élő Barbie-babaként szokás hivatkozni. Ő az, aki már fényevőként is szerepelt a hírekben, és aki találkozott az élő Kennel, de különösebben nem kedvelték meg egymást.

Valeria állítja, hogy a melle az egyetlen testrésze, ami nem természetes – illetve a színes kontaktlencse is hozzájárul a barbie-sághoz, de más plasztikázáson nem esett át.

Sokan kételkednek, hogy például az arca szépészeti beavatkozások nélkül lenne ilyen, de miután megmutatta az Instagramon az anyját, nem kizárt, hogy Valeria mégis genetikailag Barbie.

A kedves mamát Irina Paskejevának hívják, és megirigyelhette lánya influenszerségét (a Barbie-klónt csak az Instagramon 510 ezren követik), mert ő is egyre gyakrabban feltűnik Valeria közösségi oldalán.

Hát, a képek alapján akár testvérek is lehetnének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valeria Lukyanova Amatue21 (@valeria_lukyanova21) által megosztott bejegyzés, Szept 14., 2018, időpont: 5:07 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valeria Lukyanova Amatue21 (@valeria_lukyanova21) által megosztott bejegyzés, Szept 10., 2018, időpont: 4:50 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ИРИНА (@irina.pashckeeva) által megosztott bejegyzés, Szept 14., 2018, időpont: 5:22 (PDT időzóna szerint)

A Valeria-rajongók imádják az anyuka képeit. Irinának egyelőre csak valamivel több mint 4000 követője van az Instagramon, de most, hogy lánya kicsit rivaldafénybe engedte, talán elindul ő is az influenszeresedés rögös útján.

 

via LadBible; kiemelt kép: Facebook

Végre kiderült, mi Barbie vezetékneve
Sőt, még volt egy középső neve is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik